joi, 25 mai 2017

Textul lui Turcescu:
„Ziua de joi, 25 mai 2017, va fi una complicata pentru Romania. Mai mult ca oricind in ultimii ani se vor naste pe banda rulanta semne de intrebare despre trecutul nostru recent. Tabere cu si fara epoleti, oameni de buna-credinta, manipulatori versati, naivi si conspirationisti se vor napusti in spatiul public real ori virtual pentru a-si cistiga un loc cit mai in fata la recitalul national al punctelor de vedere exprimate taios si concluziv. Se va interpreta fara prea multe nuante, va fi la rupere.
Trageti aer adinc in piept si pastrati-va calmul. Nu prea e nimic de inteles in afara faptului ca trecutul oricui, fie el al unei tari, al unui popor sau al unei singure persoane, nu se prescrie. Ramin urme, rani nevindecate, intrebari fara raspuns orice ai face. Nu exista panaceu cu actiune rapida pentru impostura, pentru minciuna sau pentru asezarea strimba a temeliilor unei societati. Romania de dupa 89 s-a cladit in pripa si fara pricepere. Ne-am inghiontit sa ajungem cit mai repede la bunastare si unii au furat startul. Tot ceea ce traim azi e despre bani si despre jungla unei neincheiate tranzitii, despre forme fara fond, despre o anomie sociala care ne provoaca vertijuri ciclice din care nici nu mai apucam sa ne revenim. Platim cu totii pretul unei stari de inconstienta in care ne-am complacut vreme de aproape trei decenii, refuzind sa inchidem capitole si preferind sa ardem pe repede inainte etapele unor mult-dorite schimbari. 
Azi a venit vremea sa ni se arate vintrele unui stat aflat in metastaza, dar numai cine n-a fost cit de cit lucid in anii din urma ar putea fi uimit de asa priveliste. Stiam si stim cu totii cum stam: strimb, fara repere, ingroziti de monstrii ascunsi in pesterile unor arhive mai mult sau mai putin secrete. Sintem insa la un moment de cotitura si daca avem taria sa suportam citeva etape de exorcizare am putea face in citeva decenii un salt decisiv spre o tara cit de cit asezata. Dar pentru asta e nevoie de perioada care va urma: una plina de ura, de jeg si de deruta. 
Adevarul in tot ceea ce va urma, nu exista. Romania n-are azi repere si nici nu va avea prea curind. Nu se vor naste miine lideri providentiali si nici cavaleri ai dreptatii. Va iesi insa la iveala toata scîrna bagata sub pres vreme de atita amar de ani. Se vor forma tabere, ne vom parui in piata publica si, intr-un final, ne vor ajunge si mai abitir lehamitea si dorul de duca. Dar, cumva, va fi sa ne revenim. Nu exista suferinta vesnica decit in Iad, iar Romania n-o fi ea azi Raiul pe Pamint, dar nici cel mai rau loc din lumea asta mare nu e.
Asa ca ne va fi dat sa induram si cele ce vor urma. Dumnezeu stie cit va dura si tot El ne va invirti in pustiul neputintei noastre pina cind ne va fi dat sa ajungem la un capat de drum. Dar un lucru e clar: ce va sa se intimple in perioada urmatoare era necesar daca vrem sa mai intrezarim in timpul vietii noastre o raza de speranta.
Fiti pregatiti, abia acum incepe adevaratul drum al Crucii fiecaruia dintre noi. Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne dea putere!”



IANCU GHEORGHE
Ce spune domnul Cojocaru, nu de-acum ci de când a început jaful, nu înainte de a ne face conștienți de soluțiile ce ne stăteau în putere, numai voință politică să fi fost, este de notorietate, perseverent, dar și mai de actualitate ca oricând. Aproape, ultima soluție, pentru ca România și românii să poată renaște, prin efort și cu resurse proprii. Domnul Cojocaru și cei asemenea, că-s destui, nu au fost la putere și nu vor putea fi, tocmai că nu vor cei ce ne conduc și ne reprezintă, aleși sau numiți, de înburgheziți ce sunt, într-o samavolnicie fără de margini.
Despre Turcescu?...a fost și este cu ei, nu știu când mai mult, dar oricum este mai bine ce a făcut și nu știu dacă este spovedanie sau pocăință, dar nici mărturie nu-i, doar sunt fără frică până pică, toți pentru unul, unul pentru toți, nevoiți fiind. De popor nici o frică, tocmai că știu bine cât de neputiincios l-au făcut, cu un singur scop - să-și poate realiza intereselor lor și să se mențină cât vor fi, ei și cei de-ai lor la putere, sacrificând orice, și onoare dacă-ar fi avut cândva, că de năravuri, am trăi și am văzut, cât carul...Cert este un lucru - nimic în bine nu se va schimba, ba mai rău va fi, după cum o spune și domn Turcescu, cât timp acești oameni, nepotriviți pentru pozițiile ce le ocupă, ce-și spun CLASĂ POLITICĂ, vor fi la putere și nu vor lăsa se unească oamenii adevărați de dreapta, pentru a putea unifica și construi adevărata dreaptă, ca singura alternativă care poate conduce pe români și le reprezenta interesele, pe CALEA DREAPTĂ. Mai, dar ce trebuie, numai dacă poporul va fi în stare să înțeleagă că așa și cu acești inși, chiar nu mai merge și nu are cum să mai meargă. Dar va trebui să facem tot ce ține de fiecare pentru între noi și în noi să apară speranța și încrederea, luându-ne țara grijă putem fi repede stăpâni, încrezători și siguri pe viitorul nostru.


ASASINII ROMÂNIEI
Banda de trădători de ţară instalată la conducerea României prin lovitura de stat din decembrie 1989 este pe cale să-şi termine misiunea de a distruge poporul român şi ţara acestuia.
Acest grup de crimă organizată, botezat, mai întâi, Frontul Salvării Naţionale FSN, din care s-au rupt, apoi, PSD şi PD, “reorganizat”, mai departe, ca PDL, apoi ca PNL, cu un şirag de sateliţi de toate culorule politice, a fost creată, controlată şi supusă ordinelor celor care au pus la cale şi executat lovitura de stat – serviciile secrete străine, cu complicitatea celor româneşti – în spatele cărora s-a aflat şi se află oligarhia financiară transnaţională, avidă de îmbogăţire, prin acapararea şi exploatarea sălbatică a avuţiei popoarelor lumii.
Banda de trădători a transformat statul român într-un stat marionetă, utilizat pentru adoptarea legilor prin care poporul român a fost deposedat de suveranitatea naţională, a fost deposedat de capitalul pe care îl acumulase până în anul 1989, a fost deposedat de bogăţiile solului şi subsolului teritoriului naţional, a fost deposedat de peste 4 milioane de locuri de muncă, a fost deposedat de ţara lui, construită cu atâtea sacrificii de strămoşii săi.
Trădătorii au transferat capitalul naţional în proprietarea transnaţionalilor, contra comisioane grase, rămânând şi ei cu ce se aleg, de regulă, trădătorii, cu o mică parte din capitalul furat de la poporul român.
Aşa am ajuns ca, în fiecare an, mai mult de jumătate din avuţia pe care o creem prin munca noastră să plece din ţară, nedeclarată şi neimpozitată, în timp ce noi rămânem cu salarii şi pensii de mizerie, fără bani de investiţii, fără nici o şansă de ieşi din sărăcie şi umilinţă.
Structura de rezistenţă a acestui stat criminal a fost FSN-ul şi continuatorul său direct, PSD-ul.
Programul de guvernare cu care PSD-ul a înşelat, din nou, poporul român în alegerile parlamentare din decembrie 2016, este o continuare directă şi firescă a tuturor programelor de guvernare cu care FSN, PDSR, PSD, PD, PLD, PDL, PNL, au înşelat poporul român în ultimii 27 de ani, cu ajutorl mijloacelor de comunicare în masă, al televiziunilor, controlate de către transnaţionali.
Programul de guvernare cu care PSD-ul a înşelat, din nou, poporul român în alegerile parlamentare din decembrie 2016, nu prevede nici o măsură care să-i redea poporului român suveranitatea naţională de care a fost deposedat prn Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003, nici o măsură care să oprescă deposedarea poporului romăn de capitaluri, de terenurile agricole şi de păduri, nici o măsură care să oprească scurgerea de avuţie în afara ţării, nici o măsură care să redea poporului român calitatea de proprietar asupra capitalului acumulat din veniturile create de el, nici o măsură care să asigure acumularea accelerată de capital românesc, fără de care nu este posibilă nici creşterea sănătoasă a PIB-ului, nici creşterea salariilor şi pensiilor, nici creşterea veniturilor bugetare, nici recrearea celor 4 milioane de locuri de muincă distruse de statul mafiot, nici o măsură care să oprescă exploatarea sălbatică a resurselor naturale ale ţării de către transnaţionali, nici o măsură care să scoată statul român, inclusiv DNA, SRI, SIE, etc de sub controlul transnaţionalilor.
Nimic.
Programul de guvernare cu care PSD-ul a înşelat, din nou, poporul român în alegerile parlamentare din decembrie 2016, este o încercare diabolică a transnaţionalilor de mituire a electoratului român prin promisiuni de creştere a salariilor, care vor fi spulberate de inflaţie, pentru a obţine, în schimb, crearea unei ramuri fiscale a SRI, o armată de peste 35.000 de agenţi acoperiţi ai serviciilor secrete, unică în lume, care să le asigure controlul total asupra resurselor financiare ale cetăţenilor ţării.
Constantin Cojocaru
15 mai 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu