marți, 19 decembrie 2017


Biserica – Singura Institutie Complet Romaneasca. Solutii pentru Romania


steag-tricolor-in-biserica-targu-secuiesc-2017-biserica-institutie-patriotica
Ce spuneţi? Credeţi că ar fi posibil ca fiecare dintre noi să nu mai vorbească în numele întregului popor român?
28 de ani de propagandă anti-românească îşi fac efectul cu multă putere. După ce românilor li s-a distrus economia, învăţămîntul, armata şi toate celelalte instituţii naţionale, au fost lăsaţi fără locuri de muncă şi exilaţi din ţară, au fost mai apoi demoralizaţi şi învăţaţi să-şi defaime şi batjocorească propria credinţă, propria Biserică, propriul popor şi propria ţară.
Motivul propagandei anti-Biserică este acela că Biserica este singura instituţie complet românească rămasă în România.
Se observă, din păcate, o mentalitate sinucigaşă aproape generală. Nu doar o mentalitate de slugă, ci una sinucigaşă: “Noi nu sîntem buni de nimic; nu putem face nimic; ca la noi la nimenea; noi sîntem de vină; numai la români se poate aşa ceva; trebuie să vină străinii să facă ordine.” Experimentul de transformare a românilor din victime în vinovaţi pentru dezastrul creat de jupînii care conduc România spre iad în ultimii 28 de ani e aproape de final.
E vremea trezirii, fraţilor.
Soluţii:
1. Să se evite cu orice preţ emisiunile televizate de tip talk-shaw / dezbatere de orice fel. Acestea sînt instrumentul perfect pentru spălarea creierelor. Motivaţia e una singură: indiferent despre ce s-ar discuta şi cît de interesant ar fi, privitorul din faţa televizorului nu poate interveni în nici un fel asupra discuţiei şi de cele mai multe ori nu are instrumentele să se apere de minciunile, omisiunile, perfidia şi mesajul negativ al acestor emisiuni. Privitorul nu se poate apăra pe sine de mesajul perfid al emisiunilor decît închizînd televizorul. Aceste emisiuni nu sînt altceva decît şedinţele de partid de altădată, aduse la un nou nivel de perfecţionare, de cele mai multe ori emoţională, prin care victimei privitoare i se induc emoţiile şi ideile dorite de realizatorii emisiunilor.
2. Cînd se discută un subiect negativ, regretabil, să nu se învinovăţească niciodată victimele.
3. Cînd se analizează un subiect negativ, regretabil, să nu şi-l mai asume nimeni în numele poporului român; să nu se folosească persoana 1 plural cînd e vorba de fapte negative concrete.
4. Să se reacţioneze cu calm, blîndeţe şi înţelegere faţă de oricine începe să defaime poporul român, credinţa şi Biserica. Dacă omul este încă raţional, va înţelege unde a greşit şi se va corecta. Dacă nu, atunci să fie lăsat în plata Domnului, Care va şti cum să procedeze cu fiecare.
Doamne, ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu