vineri, 15 decembrie 2017

REGELE MIHAI

ADEVĂR SAU NU, PENTRU  PATRIA MEA ROMÂNIA, TREBUIE SĂ SE ȘTIE, PENTRU CA NIMĂNUI, NICI PRIN GÂND SĂ-I TREACĂ A LOVI ÎN INTERESELE ROMÂNIEI ȘI ROMÂNILOR

Ianculescu Mircea
Pt voi sau pt unii din manipulatori o fi tristete, DAR pt cei care stiu cine a fost acest tradator de tara care ne-a vandut la rusi, nu este tristete.
Noi istoricii adevarati nu ne vindem sufletul cum fac unii sau altii.
A murit un tradator de tara si a ramas dupa el niste paraziti care vor sa traiasca sub masca regalitatii din banii putini ai Poporului Roman.
Vreti adevarul istoric despre acest personaj sinistru, vi-l pot reda reda acum cine a fost el:
Care au fost faptele reale ale fostului rege Mihai I:
Înca din noiembrie – decembrie 1943 serviciile sovietice au dorit sa-l capteze de partea lor pe fostul rege Mihai I. ceea ce au şi reuşit. Acelaş lucru l-au făcut si pentru unii politicieni captivi serviciilor occidentale sau rusesti ca: Maniu, Bratianu, Titel Petrescu, sau: Grigore Niculescu-Buzeşti, Ion Mocsonyi-Styrcea (mareşalul Palatului), Mircea Ionniţiu (secretarul personal al regelui), ... si a capta de partea sa ofiterii nemultumiti, destituiti sau judecati pt abateri grave pe front si nu numai - generalii: Constantin Sănătescu, Argesanu, Iosif Teodorescu, col. Emilian Ionescu, maiorul Dumitrescu, ... de catre ministerul de Razboi si Maresalul Ion Antonescu.
Filiera sovietica ca sa poata ajunge la Mihai erau: Lucretiu Patrascanu, Emil Bodnaras, Maresalul Palatului Ulea - (care era var bun dupa mama cu Lucretiu Patrascanu) şi spionii tradatori de tară: Grigore Niculescu-Buzeşti, Ion Mocsonyi-Styrcea (mareşalul Palatului), Mircea Ionniţiu (secretarul personal al regelui)
Încă din aprilie 1944 acestia lucrau intens în fiecare noapte pentru Lovitura de Stat de la 23 august 1944, unde se intalneau cu Mihai I, in jurul orei 1.30 noaptea în Palat. Intrarea se făcea prin spatele palatului pe coltul din partea stanga.
Complicii sovieticilor si ai lui Mihai I, sunt mult mai multi.
Tradarea este tradare oricui te-ai vande sau la ce distanta ai face asta. Oricui ai trada tot tradator te numesti spunea renumitul poet, acad. Grigore Vieru.
Mihai I, prin actul de la 23 august ne-a vandut la rusi, pe noi romanii, tara, armata, resursele, ...
Prin actul de la 23 august aproape 180.000 de soldati, ofiteri si subofiteri au fost luati prizonieri de rusi si dusi in Siberia si majoritatea nu s-au mai intors niciodata în tara.
A tradat pe comandantul suprem, pe cel care ii adusese mama inapoi, pe care Carol al II-lea i-o alungase din tara pt ca traia cu Lupeasca. Anonescu il venera si tinea la Mihai nu numai ca la un rege, dar ca si la un adevarat copil al sau, nestiind de fapt ca alinta si ajuta un sarpe, un tradator de tara si nu un rege cu adevarat.
Mihai I, s-a aliat cu inamicul Romaniei – Uniunea Sovietica, stat inamic care ne ocupase teritoriile: Basarabia, Nordul Bucovinei prin forta militara in anul 1940 şi apoi in 1944.
Mihai la predat pe Maresalul Ion Antonescu – comandantul Suprem al Statului Roman, prin spionul sovietic Emil Bodnăraş la rusi: generalul-locotenent Tevcenkov şi generalului-maior Nikolai Burenin, comandantul trupelor sovietice din Bucureşti, din ordinul generalului (mai târziu mareşal) Rodion Malinovski, comandantul forţelor sovietice din România, după înţelegerea pe care acesta o avusese cu Mihai I., de al duce la Moscova si al judeca ei.
Insa ca sa se spele pe maini vazand ca nu se vinde ca Mihai, Stalin ni l-a trimis inapoi pe Maresalul Ion Antonescu, ca apoi printr-un scenariu odios sa-l judece în România prin asa zise tribunale ale poporului, aşa zisi romani (evrei acoperiti sau descoperiti, care peste 99 % alcatuiau PCR si institutiile represive din Romania), pentru ca aceasta vina sa o poarte tot poporul roman, pentru crima produsa asupa sefului statului – Ion Antonescu si nu invadatorii cu complicii lui printre care si Mihai I si camarila si tradatorii tarii de langa el care ne tradase-ra la rusi.
Mihai si cu mama sa cerea dupa 23 august 1944 la serviciile rusesti, sprijin pentru protectia lor, intrucat acestia se stiau vinovati de tradare si cereau oficial catre Statlin si Molotov, paza sovietica cel putin cate 5-6 ofiteri de grad superior de la gradul de maior in sus, intrucat nu mai avea siguranta si incredere in ofiterii romanii pe care ii tradase odata cu tara si poporul roman.
La fel cei doi cereau filme sovietice de razboi, intrucat spuneau ei ca nu le mai plac filmele occidentale. Toate acestea sunt date din documentele secrete sovietice de arhiva. Stalin si Molotov dar sefii serviciilor secrete sovietice dar si militare, spuneau ca trebuie sa i se ofere lui Mihai I, tot ce doreste ca sa intre in gratiile acestuia, sa-l aibe de partea lor, ca un alibi, pt intrarea prin forta in Romania si nu ca o invazie cum real si faptic a fost.
Cat demult a iubit Mihai I, romanii, poporul roman, armata, biserica si foarea intelectualitatii se vede din urmatoarele fapte: In timp ce el chefuia si se intalnea destul de des la coteiluri cu comisarii sovietici: Susaicov, Malinovschi, Tolbuhin, ... şi alţi ofiţeri superiori sovietici, Patrarhul Moscovei, floarea intelectualitatii romanesti, armatei, sigurantei, B.O.R., partidelor politice, taranimii mijlocii, erau judecati de asa zise tribunale ale poporului a caror conducere era alcatuita din evrei sau sovietici si condamnati la moarte sau cu zeci de ani de puscarie pentru fapte inventate pompos dar ireale doar pt ca erau patrioti si isi iubeau sau aparau tara.
Alegerile din 1946 Mihai I le-a legiferat ca fiind reale si corecte cand de fapt ele au fost falsificate grosolan.
Asa zisa abdicare a lui Mihai I, a fost decat un troc politic, prin care comunistii si oamenii Moscovei sa lucreze liber, nestingherit impotrica Romaniei si romanilor iar lui Mihaita de toba – rosu, vândut rusilor, să plece din tara cu o avere inestimabilă, să i se dea lunar o soldă de 100.000 de dolari, doar pentru faptul de a sustine in Occident ca in Romania sub comunisti si sovietici este democratie populara si ca poporul a ales liber ca nu doreste sa mai fie monarhie. Aceasta solda a primit-o lunar până în anul 1987 cand Ceauseasca in urma unei verificari din partea ei si a altor specialisti pe finante, unde se cheltuiesc banii mai mult si de unde se mai pot face economii pentru a plati datoria externa mai repede. Dupa ce i s-a blocat solda de Ceauseasca si a aflat cine sunt vinovatii pentru aceasta fapta atunci el a fost nemultumit si a inceput sa strige in gura de sarpe impotriva comunismului din Romania si a lui Ceausescu sa-l denigreze. Ticalosia lui nu s-a oprit aici si cu ajutorul serviciilor occidentale dar mai ales maghiare si austriece au semnat un act oficial ca el accepta sa vina in Romania ca rege fara Transilvania, numai sa vina din nou rege pe ce a mai ramas din Romania.
Acest lucru se vede si din actul semnat de el alaturi de o plieada de alti tradatori care fugise-ra in Occident. Documentul este oficial si se gaseste pe internet. Si pe el dar si pe Walter Romanan nu-i intersa Romania daca pierde Transilvania ci au semnat si luptat ca Romaniei sa i se ia Transilvania de catre Unguri si Austria. Asta este purul adevar.
Asa s-a vandut si Mihai I, la comunisti si sovietici cum s-a vandut acum Margareta, doar pt avantaje pecuniare (de a li se da din partea Statului Roman, anual 28.000.000, de euro anual pt bugetul aşa zise „Case Regale” nu numai pt Margarela si camarila ei de paduchi, de paraziti, de acoperiti prin legea pe care Dragnea si acolitii lui politici penali le-au inlesnit-o de curand prin Parlamentul Penal actual, l-a aceasta casa de vipere, paraziti si de trantori, tot de pe spinarea bietului Popor Roman.
Prin aceasta moarte a tradatorului Mihai rosu de toba care s-a anuntat tocmai acum, nu este una de azi ci una de cel putin un an si ceva, nu se anunta nimic nou sau bun ci doar moartea - decesul unui tradator de tara si neam romanesc care ne-a vandut la rusi.
UNIȚI ȘI ÎMPREUNĂ, SĂ FACEM ROMÂNIA BUNĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu